Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

miercuri, 3 aprilie 2013

Bunatati!

M-a prins pana la urma si pe mine febra iHerb! S-a intamplat  cam asa: am cautat Vitamina D. Am gasit pe ceva site-uri romanesti, dar pretul m-a daramat, asa ca m-am aventurat spre sus-numitul site unde auzisem eu de niste preturi pentru toate buzunarele (mai ales ale mamicilor care s-au uitat atent in oglinda, apoi afara unde au zarit o raza vestitoare de primavara si le-a prins febra infrumusetarii). Am gasit-o :D. Si am mai gasit gel de curatare Eucerin si unt de cocos, de aroma caruia nu ma mai despart, si antiperspirant Jason (miroase divin!) si pentru ca era 8 martie am aruncat in cos si o ciocolata Vivani (ce buna a fost!).
Au mai fost cateva maruntisuri, am primit si cadouri si o reducere de 10$!!! Asta pentru ca am folosit un cod valabil pentru prima comanda. Am si eu unul de dat: VBC997.
Am asteptat mult. Mult prea mult, dupa parerea mea, dar intr-un final pachetul a ajuns in stare impecabila si m-a bucurat tare, tare mult.
Plata s-a facut cu cardul... consortului. Al meu are mai multi bani si am zis ca daca s-o da vreo spargere macar sa fie cat mai mica :)). Am observat, chiar, cum consortul prundent si-a golit ulterior cardul stiindu-ma acasa singura si nesupravegheata, dupa ce i-am spus si aratat intr-o seara tarzie cam ce o sa mai vreau eu de pe acolo.
Ce mai! Sunt prinsa rau...

Si febra continua... in domeniul modei!!! Vreau mai multe rochii pentru femei :)) si intrucat mi-am lasat podoaba capilara sa creasca, parca mi-ar placea si ceva accesorii pentru par. E? Va tenteaza ceva?

3 comentarii:

  1. Puteti sa imi spuneti cat a costat transportul?
    Multumesc
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transportul a costat 6$, dar pentru acest cost nu trebuie sa depasesti greutatea de 1,8 kg. Daca mai ai intrebari iti raspund cu mare drag. Si eu am stresat pe cineva pana am reusit sa plasez :D

      Ștergere
  2. From the glаss bloωing manufacturіng facіlity that іs still
    in operation, to a dwell bаkeгy just whегe
    you can baκе your private gοodies, functiοnіng faгms that
    yοu can see anԁ fеed the аnimals,
    anԁ functiοning pottery mills. Masonгy heаters сonsist οf
    a smallіѕh fire box built to rаtio
    wіth the smoκe chambеr above.
    Material markerѕ haνe even bеen utilizeԁ аnd
    can bе νаluable to contact-up the parts on the shоеs whеrеbу thе coloration dіd not
    aсquire (the ѕeams in particular).

    Fеel free to surf to mу website :: old stone oven pizza stone 5495

    RăspundețiȘtergere