Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

miercuri, 10 aprilie 2013

La fundu' gol!

S-a intamplat un mic accident si apoi inca unul... si ne-am trezit intr-o seara fara nici o pijama curata/uscata pentru Du. Am cautat mult si bine dupa o pereche mai veche si cautarea mi-a fost rasplatita: am descoperit una ce supravietuise timpului cu doar cateva gauri mici (credeam eu) in genunchiul stang. Du a acceptat-o in aproape intunericul dormitorului, dar eu m-am gasit atunci sa am ceva treaba prin baie si se stie ca o mamica nu are ce sa faca singura in baie. Trebuie urmata macar de un copil daca e norocoasa si celalalt doarme... Si in lumina baii cumplitul fapt a fos descoperit si micuta baie s-a umplut de urletele:
-Mamiiiiiii! Ia uite ce gaora mare! De ce mi-ai dat astia cu gauri? Scoateeeeeeee-i! Ii scot eu. Daca vreau eu pot sa scot si chilotii... Mami, nu-mi mai da nimic. Vreau sa dorm asa.
Si asa a dormit. Si seara urmatoare la fel, desi aveam pijama proaspat spalata si uscata. Si asa doarme si acum. Imi zice ca vrea dezbracat, doar in tricou.
Pe deasupra capului lui Du l-am intrebat si pe consort pe cine crede el ca mosteneste copilul nostru. Nu, nu! Nu eu sunt persoana care iubea sa doarma dezbracata...

Un comentariu:

  1. Ρіzzа сan be a nutritious ѕnасk or meal, but
    the tastу food often comes lаdеn with fat and сalories.
    Cooκ the chіckеn first in a littlе oliνe oil - cut the chiсken
    into little сubes. Lay the dough on the tray оr baking
    sheet, thеn dimplе the dough until іt's a thick, flattened circle.

    Here is my webpage - pizza stone and paddle

    RăspundețiȘtergere