Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

luni, 31 decembrie 2012

2012!

Ne-a surprins asteptand un bebelus ce avea sa vina in cea de-a 19 zi a anului, la 36 de ani si 11 zile in urma tatalui lui. Un bebelus ce ne-a intregit familia, ce ne-a facut sa radem in cele mai tensionate situatii, ce ne-a (sau mi-a :D) facut noaptea zi, ce ne-a cucerit printr-un singur zambet...
Am intampinat prima despartire de Du. Dureros, dar am putut fi linistita, cat de cat, stiind ca este inconjurat de dragoste si grija, ca taticul lui face imposibilul (il adormea doar in brate!) ca sa suporte mai usor despartirea si mi-l aducea zilnic, chiar daca mai auzea pe ici, pe colea, ca chinuim copilul.
Am invatat ca dragostea pentru primul copil nu scade, probabil fiecare copil vine cu dragostea parintilor la pachet :). Il iubim pe Du cel putin la fel de mult ca intotdeauna.
Am invatat cum este cu doi. Cat de greu este uneori sa rezolvi doua necesitati in acelasi timp, cum se alapteaza cu celalalt copil lipit de spate si cu mainile stranse peste gatul meu, sa alaptez in timp ce ma joc cu Du, sa ii fac tunel din pilota in timp ce cu o mana il tin pe Robert...
M-am topit in zambetele celor doi, mi-am umplut inima urmarindu-le jocul, m-am simtit privilegiata ca pot sa ii pup, sa ii tin in brate, sa ii iubesc si m-am tot gandit cum de ei ma iubesc pe mine buburandu-ma de fiecare moment...
Inca nu am reusit sa ne locuim propria casa dar ne-am simtit fericiti ca am fost sanatosi cu totii.
Nu am avut intotdeauna ce ne-am dorit dar am avut armonie si pace si putere sa ne crestem copiii nostri minunati.
Am gasit ganduri bune, informatii utile si cateva persoane pe care le iubesc mult, mult in blogosfera, pesoane ale caror postari abia le astept (nu pun linkuri de teama sa nu uit pe cineva), cu care am suferit atunci cand au suferit si m-am bucurat atunci cand sunt fericite.
Ne-am simtit bogati si fericiti si asta va dorim si voua, celor care treceti pe aici: liniste, sanatate, bogatie si fericire multa!

Si taticule asteptam sa ne sufli o vorba despre ce cadou ti-ai dori :). Poate iti arunci un ochi peste aceste sacouri pentru barbati?! Sau preferi una din aceste camasi pentru barbati? Doar spune!

4 comentarii:

  1. Ce frumos! An nou fericit! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru urari! Stii ca fiecare vizita a ta ma onoreaza, da?
    Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele si dintre toate cel mai mult doua dintre ele: sa fiti sanatosi si sa mearga Kiddy ca sa poti fi langa copii :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru tot! Pupici! La treaba cu onoarea mai povestim, deocamdata eu am de invatat de la voi, esti mai avansata in cresterea a doi copii :).

      Ștergere
    2. Mi-e tare teama ca cot eu vin la tine pentru sfaturi :).

      Ștergere