Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vineri, 5 octombrie 2012

Ce se intampla cand iti trebuie un corector de cearcane!

Cum iti dai seama ca ai nevoie de el? Simplu. Un vecin (complet neinspirat, ba chiar prost crescut) sincer, da drumul gandurilor sale: Fata, da' ce cearcane ai! Parca ai avea copil mic. Da, am. Adica am copil. Cearcane nu. De  unde le scoate acest... si mai ales...? Alerg la oglinda. Ma holbez in oglinda (ochelarii lipseau, deh). Ete dom'le, sunt acolo! Cum? Cand??? Acum fix 9 luni nu erau! Oh, dar se impun masuri grabnice.
Iau internetul la scormonit si memoria la bani marunti si neuronul meu obosit imi aminteste ca am citit eu ceva fain la blogul purtator, ceva despre un fond de ten mineral, si eu stiu sigur ca Diana nu ridica in slavi un produs daca nu ii place. Ce-or fi mineralele alea care se pun pe faţa? S-or aseza greu? Nu, mai bine nu ca o fi complicat tare! Hai totusi sa arunc un ochi. Daca o fi ceva revolutionar si eu am ramas ultima care afla? Si poate nici nu au corector de cearcane! Si daca au e foarte bine ca azi e si ziua mea. Azi pot orice! Chiar sa dau gres.
Si poposesc direct in gradina Puretouch. Unde incep sa ma pierd. Ruj pulbere? Pai p-asta cum il asezi? Simplu: cu pensula! Da-i si citeste instructiuni in miez de noapte, cu un ochi pe copilul mufat si altul pe nuantele atat de faine ce imi rasar din centrul monitorului. Ma pun pe facut conturi si umplut cosuri. Arunc un corector pentru ten mediu, studiez si un fond de ten si ca totul sa fie complet ma decid cu greu doar asupra unui singur fard de pleoape , asa, doar ca sa incerc minunea. Ma mai sucesc, ma mai invartesc, ca doar ma cunosc drept mare nehotarata si dintr-o data ma loveste revelatia: cu ce le intind? Ma gandesc ca de-asta iubesc eu fondul de ten cel cremos si plin de parabeni si fardurile stick, ocupante de locuri de cinste pana mai ieri ale unui coltisor ce a scapat printr-un miracol de ochii atenti ai lui Du. Hai! Repede la pensule ca trece miezul noptii si nu mai e ziua Mea! Si trece pana aleg eu si eu ma rog cu satisfactie pe fata si disperare in vocea mintii sa doarma Robert macar pana la 7:30.
A durat nepermis de mult pana le-am primit, motiv de aruncat rosii moi in capul barbatului ca m-a adus la capatul pamantului, unde nici curierul nu vine fara o taxa suplimentara cam de vreo doua farduri. Mi-au placut toate. Mai vreau! Dar un pic mai incolo ca eu insist sa vreau sa fiu in continuare utilizatoare de internet. N-as vrea sa mi-l taie nimeni...
Am mai primit si multe sfaturi si idei, ajutor tare pretios pentru incepatori in ale mineritului. Le-am cautat constiincioasa pe factura dar nu le-am gasit. Cred ca se dau pe ochi... caprui???


2 comentarii:

  1. Foarte amuzant articolul, tu foarte amuzanta!
    Sfaturile se dau pe ochi frumosi oricui intreaba, dar pe termen nelimitat doar pentru ochi... caprui :)

    Carmina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caprui, caprui! Si cu irizatii verzi! :)
      Deci am liber la deranj nelimitat. Urmeaza intrebarile despre rujuri... :))

      Ștergere