Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

marți, 1 ianuarie 2013

Asteptari de le 2013

Am citit cea mai frumoasa lista cu dorinte la Raluca si as vrea ca acestea sa fie si dorintele mele. Dar eu nu ma pot opri sa visez si sa imi doresc si cateva lucruri, asa, pentru sufletul meu:

  • mi-as dori ca anul acesta sa terminam macar partea de jos a casutei noastre si sa putem locui in ea. As fi vrut asta inca din 2012, dar nu s-a putut si simt tot mai acut lipsa de spatiu mai ales in zilele foarte geroase, cand stam putin timp afara.

  • as vrea sa reusesc sa fiu mai empatica, mai rabdatoare atat cu copiii mei cat si cu oamenii din jur, familie sau nu. Mi se pare ca uneori sunt atat de lipsita de rabdare, ca imi permit sa critic (chiar daca doar in gand) atat de usor...

  • as vrea sa putem merge macar cateva zile sa vizitam Sighisoara, Sibiul, Timisoara, sau chiar sa petrecem cateva zile pe litoral. In 2011 am facut doar vizite scurte prin imprejurimi. In 2012 la fel, de data asta fiind insotiti nu de un copil mic si o burta ci de un copil foarte mic si unul mic si daca mi se parea grea deplasarea cu un copil mic acum incepuse sa para imposibila. Poate anul acesta, intre un zugravit si un montat de centrala reusim sa ne mobilizam si sa disparem cateva zile un pic mai departe de Ocnele din Valcea :D.

  • desi singura bijuterie de care nu se impiedica copiii mei este verigheta recunosc ca mi-ar placea tare mult si cateva minuni pe care le-am vazut prima data aici.

  • mai vreau sa pot socializa mai mult, sa pot participa la anumite evenimente cum ar fi casatoriile celor doi nepoti ai mei programate vara asta. In 2012 ne-a fost imposibil sa participam la nunta fratelui meu si cea a nasilor copiilor pentru ca locatiile au fost alese departe de casa noastra, cu copiii nu se punea problema sa mergem iar fara ei era tot imposibil caci Robert suge des si foarte des si mai ales noaptea.

  • as vrea si un telefon nou, nu din dorinta de a fi in pas cu tehnologia, acest lucru deja nu mai conteaza demult, ci doar pentru ca 'simt' ca cel vechi e aproape de a-si da duhul.


Imi doresc cel mai mult sa stiu sa ma bucur de ce am fara sa alerg dupa ceva ce nu stiu inca daca m-ar bucura sau mi-ar fi necesar. Am fost binecuvantati cu cu doi copii minunati, sanatate, cu hrana de calitate, cu pace, liniste si intelegere in familie. Vreau sa stiu sa apreciez toate aceste lucruri care ne fac cu adevarat viata frumoasa.
An nou fericit va dorim!

2 comentarii:

  1. :)) am comentat la precedenta fara sa vad ca ai mai scris o postare. Multumesc!

    Pai sa se implineasca toate! Te pup!

    RăspundețiȘtergere