Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

joi, 22 noiembrie 2012

Cum mi-am luat permisul

La Pitesti, ar spune unii avand in minte un anume scandal :D. Si culmea este ca ar avea dreptate. Doar locuind in Arges unde altundeva? La Pitesti.
Permisul meu si-a facut loc in viata mea inca inainte de a avea cratite prin dulapuri, sau pe aragaz (in acea vreme nu prea aveam multe in comun cu gatitul), doar o tigaie mititica pentru un ou, doi cartofi sau un snitel de urgenta.
Am avut parte de cel mai bun instructor. Cred ca nu imi mai poarta ranchiuna ca i-am prins degetele cand m-a pus sa imi cobor geamul meu iar eu l-am ridicat pe al lui :)). Dar instructorul te invata sa practici sofatul si mai arunca si cate o intrebare teoretica intr-o intersectie sau la o parcare. Am avut eu si ceva ore de legislatie dar ajungeam intotdeauna foarte obosita, visand la farfurii aburinde, cada inspumata si fierbinte si astfel nu mi-au fost de mare ajutor. Urmarea? Nu am trecut sala la prima incercare. Nu mai tin minte exact dar cred ca m-am jelit vreo saptamana.
Apoi un prieten mi-a prezentat o carte cu chestionare auto ce mi-a umplut noptile alaturi de cartea de legislatie, caci zilele erau deja prea pline. Internetul era pentru mine atunci o mare necunoscuta. Astazi sigur ca as fi cautat online teste drpciv. Tratat fara superficialitate examenul in sine nici macar nu mi s-a parut greu.
Ce as mai mentiona: eu initial m-am bazat pe invatarea legislatiei rutiere ignorand in mare parte (sau trecand superficial peste ele) chestionarele si asta mi s-a parut o greseala. Dupa dezamagirea primului esec cineva apropiat mi-a sugerat sa ma axez mult pe chestionare, ceea ce am si facut si am facut bine, contribuind si eu la aglomeratia de pe strazile Romaniei.

PS: nu stiu care o fi faza cu concursurile astea. Desi am vazut ca participa multi bloggeri mult mai talentati, iar eu nu ma cunosc drept o mare norocoasa, deci nu sper ca as putea castiga, totusi ma simt invitata la destainuiri. Maine, daca am si timp, vom povesti despre nunta pe care (n-)am visat-o!

2 comentarii:

  1. A trecut maine :) si nu ai scris despre nunta :)

    Succes la concursuri. si eu ma gandeam sa particip la ele, dar lista mea cu " de facut" e asa de lunga ca am incurcat deja paginile :))

    Si eu asa vrea sa dau ptr carnet dar, ... ptr mine ar trebui sa se faca strazile mai late :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,
      A trecut "maine", asa e, dar mi s-a stricat calculatorul si a trebuit sa imi cumpar alta unitate, deci am scuze! Si acum nu am timp ca nici pe lista mea cu "to do" nu mai incape nimic.
      Sa stii ca par cam inguste strazile astea dar inveti tu sa te incadrezi pe ele, sunt sigura, asa ca ia-ti permisul. Nu se stie niciodata cand iti foloseste.
      Te pup!

      Ștergere