Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

luni, 23 aprilie 2012

Mihaela

A ajuns la mine acasa sambata, dupa-amiaza. Duminica am inceput sa ne cunoastem mai bine. Am luat-o cu mine peste tot pe unde am mers. Chiar si ieri, la petrecere, tot ea mi-a fost aproape si invitatii au vrut sa stie mai multe despre ea declarandu-se impresionati de talentele ei. Am ajuns sa tin foarte mult la ea si imi este teama ca o sa ma paraseasca. Eu nu vreau sa mai plece! Ma ajuta atat de mult cand ma grabesc! Si cand sunt in societate tot pe ea ma bazez. Este asa discreta! Aproape perfecta. N-as fi crezut ca ma pot indragosti intr-o saptamana.
Ce tragedie a fost cand a trebuit sa ii fac prima baie! Nu stiam cum sa o usuc mai repede. Si acum este tot la uscat caci daca maine ma paraseste? Trebuie sa plece curata, nu? Am spalat-o cu detergenti blanzi si m-am speriat putin cand am vazut apa putin colorata la prima baie dar deja la cea de-a doua apa a ramas incolora.
Si cred ca si Robert o iubeste. Este moale si nu il deranjeaza cand isi aseaza fata peste ea. Si cu ea poate ajunge asa repede la "obiectul" dorit! Pentru el este chiar perfecta. Caci Mihaela a fost creata special pentru nevoile bebelusilor si confortul mamicilor.
Pe mine la inceput m-a deranjat eticheta pe care as fi indepartat-o daca nu ar exista riscul de a ma parasi. Si as mai fi coborat taietura de sub bust cu vreo doi centimetri, insa odata cu implinirea arzatorului vis,acela cu pierderea celor 7 kg ce sunt in plus prin anumite zone, cred ca va "cobori" singura.
Si nu am putut sa nu remarc cusaturile flexibile pe care le are Mihaela in aceeasi zona a bustului (de restul inca nu pot vorbi ca doar de astea s-a intamplat sa trag) cand, intr-un moment de graba maxima, nu am mai putut sa o menajez si mana mea a zvacnit cu dublu elan insuflat de multe urlete greu indurabile pentru urechile mele si ale celor din jur. Am verificat apoi si nu a avut loc nici un accident, deci cusatura rezista!
Mihaela mai are un talent foarte valoros pentru o femeie: ascunde acele parti care ar trebui sa fie plate, nu bombate ca la subsemnata. Eu, inainte sa ma prind ca este efectul Mihaelei era cat pe ce sa imi trimit invitatii de ieri la un control oftalmologic, asta dupa ce i-am banuit de prefacatorie. Reactia la inlaturarea Mihaelei insa m-a convins.
Si mai am un regret pe langa ca maine poate ma va parasi. Am studiat mai bine intreaga ei familie si imi place mult de tot sora ei, Natalia si ce sufar ca nu o am.

Mihaela nu m-a parasit, doar surplusul din zona abdominala a plecat asa ca mi-am cautat si ceva camasi pentru femei d-astea fara 'functii multiple'. Au tot online si haine pentru copii, ideal pentru a nu plati de doua ori transportul :D

8 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase :) Pentru ca v-ati placut reciproc, Mihaela va ramane la tine. Felicitari si alaptare placuta in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le meritati din plin. Si eu multumesc foarte mult pentru Mihaela. Nu stiu cum as fi putut-o timite inapoi. Poate doar la schimb cu Natalia.
      Astept cu nerabdare o colectie pentru caldura ce se apropie!

      Ștergere
  2. Vezi ca nu te paraseste pana la urma:)
    Ai scris foarte frumos, la inceput ma intrebam cine o fi Mihaela si cum de o poti convinge sa mearga cu tine chiar peste tot:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, dar ce docila e!!! Vine fara nici urma de protest :)))
      Nu cred ca o lasam sa ma paraseasca chiar daca are un pret usor ridicat pentru cei ce construiesc case si mai vor sa le si locuiasca in cel mult o luna :)))

      Ștergere
  3. Vaaai ce frumosi sunteti!!
    Tu, Robert si Mihaela :)
    Ma bucur ca ati ramas impreuna :))

    Imi dau seama ca si eu am o Mihaela model mai vechi, tot de la Iulia primita, tot albastra, dar fara maneci. Si am folosit-o la greu mai ales de cand am inceput serviciul. Pe drum fiica mea tot timpul vrea tata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult! Iti dai seama cat ma bucur si eu:)))
      Vreau si eu si fara maneci! Le vreau pe toate!! Toate Mihaelele sa vina la mine!!!
      Si vreau neaparat una verde. Ce zici, Iulia, se poate?

      Ștergere
    2. Verde!! verdeee!! vreau si eu una verdee!!
      :)) :))

      Auzi? da cum am uitat eu sa spun eu despre dama aia din poza cu copilul la san?.. Ce dama bine e ;)

      Si mai vreau si una mov ;)
      Si una alba alba ;)

      Ștergere
    3. Cine? Cine? Care dama bine? Unde era?
      :)))
      Si mi-ai facut "pofta" si de una lila! Of, off!

      Ștergere