Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

duminică, 29 aprilie 2012

24 de luni

In urma cu doi ani, la ora 10:00, ni s-a nascut primul copil. De atunci vietile noastre au fost intoarse cu susul in jos, am avut lucruri de invatat in fiecare zi, am inceput sa privim lumea altfel, prin ochii copilului, prioritatile noastre s-au schimbat.
Au fost zile cand nu stiam cum sa ne mai dam peste cap ca sa il multumim. Altele in care ne-am tinut de burti de cate ghidusii era in stare pentru ca a vazut ca ne amuza.
Am petrecut ultimele zile cu psihicul la pamant in urma unor nopti nedormite din cauza temperaturii usor ridicate, zile cu copil irascibil la maxim, dar astazi a rasarit soarele! Astazi, de dimineata, ne-am trezit si ne-am spus: Este ziua lui! Este o zi asa de fericita! Si poate starea noastra de bine, sau poate lipsa febrei ne-a redat copilul zambitor, iubitor si ghidus.
Suntem parinti de doi ani si asta ne ocupa tot timpul. Nu mai iesim pe la terase ci mai degraba mergem in parcuri, nu mai pierdem noptile cu prietenii ci mai repede pierdem zilele la iarba verde cu noii prieteni cu copii.
La multi ani, dragul nostru! Te iubim mult!




2 comentarii:

  1. La muuuuuuulti ani Du! Sa ai o viata lunga si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa raspund cu "mesc", asa cum spune Du :)))
      Multumim mult pentru urari! Si sa stii ca astept cu interes vesti despre Mihai si cum se vede la voi viata in patru. Eu tot intentionez sa scriu si despre asta, candva, cand voi avea timp.

      Ștergere