Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Despre ceva ce imi place

M-am tot luat cu 'treburile gospodaresti' (a se intelege gatit cu greu si doar strictul necesar, spalat pe jos cu si mai mare greutate, plimbat si spalat copil si cam atat. Eh, asta e viata cand mai ai mai putin de o saptamana pana la nastere plus alte cateva inconveniente!) si apoi nu eram chiar sigura ca vreau sa particip la concursul de aici de pe  kiddyshop de care eu stiu de pe pe Facebook de cand a aparut. Nu pentru ca nu ar fi mai mult decat atractiv, dar nu imi place mie sa ma bag asa peste tot si nici nu stiam ca voi avea timp sa scriu, caci asta da, imi place. Imi place sa povestesc despre persoane pe care le admir, a caror munca ma face sa le admir si mai mult. Pe blogul Ralucai am ajuns in cautare de informatii despre alt mod de crestere a copiilor atunci cand ceea ce stiam si primeam de la cei din jur a inceput sa ma nemultumeasca. Am gasit un blog plin de informatii utile scrise de o mamica pe care am inceput sa o apreciez tot mai mult pentru ceea ce reuseste sa faca si atunci cand a deschis acest magazin recunosc, am inceput sa o apreciez si mai mult, asa cum apreciez toate mamicile ce au reusit sa isi faca un business pentru a putea fi aproape de copiii lor si a-si castiga existenta in acelasi timp. Si sunt destule care au reusit cum ar fi, de exemplu, mamica papuceilor Tikki, cea a caror delicii tocmai le-am descoperit pe propria piele (ma refer la Lia, delicii pentru piele. Cand o sa am ceva timp pun link-urile), adelle.ro, eu si bebe, bodybebe si altele care nu imi vin acum in minte. Despre Kiddyshop as vrea sa spun ca este un magazin foarte bine structurat, cu produse foarte bine descrise ceea ce eu consider foarte util, caci asa pot cunoaste cat de cat calitatile unui scutec lavabil, spre exemplu, sau asa poti afla ce carrier ti se potriveste cel mai bine.
Eu mi-as dori (cel putin) un sutien pentru alaptare, botoseii astia si cred ca o sa imi mai trebuiasca si niste scutece odata cu venirea celui de-al doilea mostenitor caci vad ca primul nu da semne ca ar renunta la ele. Si referitor la olita o sa am nevoie si de niste chilotei de antrenament (aici mi-ar placea sa gasesc cu ceva desene pe ei ca sa fie mai atractivi pentru micut. Deci Raluca, daca se poate...). Cuprinde o arie destul de larga de produse: de ingrijire a bebelusilor, produse pentru purtarea acestora, scutece lavabile, produse la care viseaza fiecare mamica si viitoare mamica, hainute din lana pentru copii si multe altele pe care le veti descoperi 'facand' o mica vizita la kidyshop.
Din setul cadou cel mai mult imi doresc balsamul pentru mameloane. La primul copil nu stiam ceva mai bun decat garmastanul care este foarte eficient, dar de atunci gandirea mea a suferit muuuulte schimbari si cred ca as da credit unui produs bio chiar daca nu l-am incercat personal. Vergeturi nu am deci produsul respectiv l-as face cadou unei prietene mai putin norocoase.

Deci am numai cuvinte de lauda despre kidyshop (ma face sa ma gandesc ce as putea face si eu de acasa pentru a nu fi nevoita sa imi las copiii cand va trebui sa ma intorc la serviciu). Am vazut ca una din dorintele Ralucai pentru 2012 era ca acest magazin sa mearga pentru a nu fi nevoita sa se intoarca la serviciu si eu ii doresc din suflet acest lucru.

3 comentarii:

  1. Ce frumos ai scris! Multumesc mult! Multumesc pentru urari ( :)) ai dat din casa cu dorinta mea :)) ). Multumesc pentru aprecieri, si la adresa blogului personal, si referitor la magazin. Si multumesc mult pentru idei!

    Mult succes si tie cu gasirea unui business :). Siiii nastere usoara! Abia astept detalii despre viata in 4!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Raluca,
    Singurul mod in care mi se pare mie ca scriu in ultimul timp este pe fuga. Sunt multe lucrurile ce mi-au ramas nescrise, dar nu mai pot sta prea mult la pc. Nu mai zic ca incep postarea dimineata si de cele mai multe ori termin noaptea. Fiul meu (cel nascut:)) ) e vinovat pentru asta.
    Da? Am dat din casa? :)) Of... Sper ca nu te-ai suparat?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu m-am suparat, mi s-a parut simpatic si am primit urarea cu drag!

    RăspundețiȘtergere