Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

luni, 9 ianuarie 2012

Premii, premii...


Am primit de la Sakura acest premiu. Nu stiu ce am facut de crede ea ca il merit insa ii multumesc mult ca s-a gandit la mine si incerc sa nu raman "datoare" prea mult timp, asa ca am ales sa scriu despre aceasta inainte de un anume eveniment care presimt ca ma va indisponibiliza pentru un timp. Una din reguli este sa scriu 7 lucruri care cred eu ca ma caracterizeaza si pe care nu le-am mai scris. Pentru mine nu e prea greu caci eu nu am avut timp inca sa ma descriu avand blog de nu prea mult timp.
Asadar here it goes (in ordinea in care imi vin in minte, nu dupa importanta):
1. iubesc dulciurile care au cacao. Muuulta cacao. De cand ma stiu, de cand imi amintesc. Cand problemele ce pot aparea din consumul de dulciuri nu imi dadeau batai de cap, cosul meu la market era jumatate plin cu truffe invelite in cacao, cu diverse feluri de ciocolata cu cacao (nu mananc ciocolata alba), cu inghetata, ati ghicit, cu cacao.... miam.... A nu se intelege gresit. Nu am nici un fel de probleme, inca, din cauza dulciurilor eu avand o glicemie sub limita normala, dar am citit atatea articole despre cat de daunatoare sunt ca mi-a mai pierit din pofta....
2. Imi place sa ma plimb prin natura neimblanzita (dealuri, munti) singura, daca locurile nu sunt prea indepartate si imi sunt cat de cat cunoscute, sau cu prietenii cei mai apropiati (ca astia nu sunt multi). Acum abia mai pot sa fac mici plimbari cu copilul si sotul. Imi amintesc ca sotul m-a dus in timpul primei sarcini undeva sa imi arate nu stiu ce rapa facuta de caderea unui meteorit. Si am urcat, si am urcat... Cred ca eram prin luna a opt-a dar nu m-am plans deloc. Acum nu as putea repeta. Trebuie sa mai treaca ceva timp....
3 .Nu imi place sa fiu criticata. Foarte greu accept criticile si trebuie sa vina din partea persoanelor foarte apropiate ca sa le primesc fara sa ma doara foarte tare.
4. Iubesc cititul. Inca de cand am invatat literele mergeam la biblioteca pentru a imprumuta carti de povesti pe care le devoram. Iubeam premiile de sfarsit de an caci primeam carti. Biblioteca familiei (nu prea stufoasa caci era undva imediat dupa epoca comunista) era de mult citita si rascitita. Si acum cand ma bucur de ceva timp liber si nu am nici o carte noua gasesc una care merita recitita.
5. Recunosc, da, si internetul m-a prins aproape in aceeasi masura. Imi place ca pot gasi multe lucruri interesante, ca am gasit multe persoane pe care le apreciez si a caror experienta m-a ajutat in multe randuri si imi place ca pot sa fac cumparaturi online, lucru ce altfel mi-ar fi fost imposibil. Cum sa merg la KiddyShop, spre exemplu, altfel decat online (nu mai pun link ca era sa pierd postarea si cred ca as fi facut o depresie daca trebuia sa o rescriu)?
6. Ma enerveaza, da' rau de tot, stirile (mai ales cele sportive) de pe la o anumita televiziune pe care sotul mai are obiceiul sa le urmareasca. Nu pot sa inteleg de ce este stire sportiva faptul ca Cristi Chivu a mers sa vada pe nu-stiu-cine la Vocea Romaniei, sau (asta de cand era in perioada de glorie) ca Mutu a mers sa se tunda. Sau de cand este stire de interes national faptul ca nu-stiu-ce-echipa a fost eliminata de la Dansez pentru tine. Nu vizionez astfel de show-uri, deci e clar ca nu ma intereseaza. Daca ma interesa ma uitam. Si atunci de ce trebuie sa le vad la stiri? Nu ca stirile as tine mortis sa nu le scap.
7. Sunt comunicativa. Si sociabila, parerea mea!  Imi place sa discut despre orice. Neintelegerile mi se pare ca dispar atunci cand se discuta despre ele. Cred ca o relatie de durata este cea in care problemele sunt expuse.
Gata. Mi-e teama ca si-asa am spus prea mult.
:))))
Cat priveste cea de-a doua regula, cu cateva zile in urma as fi acordat premiul tuturor blogurilor pe care le citesc. Fac acelasi lucru si acum, desi ma simt usor dezamagita de unele din ele (poate din cauza sensibilitatii cauzate de apropiata nastere).

2 comentarii:

  1. Tu sti ca m-am gandit la tine zilele astea? :)) ma gandeam sa trec pe la tine pana in data de 10, ca pe urma... cine stie ? :))
    M-am gandit la tine ptr ca imi place cum/ce scrii. Ca si la celelate mamici pe care le-am ales nu ma abtin de la felicitari cand e vorba de aprecierea cuiva, mai ales a unei femei.

    Si mie-mi plac dulciurile de aceea si mananc multe ptr ca le fac cu ingrediente alese de mine.
    Si mie mi se potriveste cam ce-ai scris tu in afara de 6. eu n-am televizor, si nici nu vreau. mi se pare inutil. daca vreau sa vad ceva caut pe net ;)

    Cat priveste cea de-a 2a regula eu zic sa te limitezi la cateva bloguri care chiar iti plac si sa il dai mai departe daca mai vrei. ca altfel nu-l ia nimeni ;)

    Dezamagirea referitoare la certurile de pe bloguri n-ai cum sa o eviti. Doar sa fi atenta la ce alegi sa citesti. Nu numai ca te afecteaza dar te si atrage in hora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu agreez televiziunea dar sotul mai petrece timp prin fata tv-ului. Nu am cum sa ii interzic :)))) In felul acesta mai aud cate ceva, involuntar. Eu am ani de zile de cand nu l-am mai pornit.

    Si tie iti plac plimbarile in natura? Si dulciurile? De citit am vazut ca da.

    Cu blogurile, ce sa zic, sunt cateva pe care le citesc de multa vreme, inca mult inainte sa il am pe cel propriu. Asta e. Eu stiu ca se discuta si in contradictoriu dar, cu ceva exceptii, discutiile mi s-au parut constructive. Acum eu sunt surprinsa de reactia unor bloggerite. Dar sigur ca fiecare scrie pentru propria-i placere si nu pentru a o satisface pe a mea.

    Multumesc mult pentru premiu.

    RăspundețiȘtergere