Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

duminică, 25 decembrie 2011

Una din neplacerile ultimei luni de sarcina

Stiti ce se intampla cand o gravida in ultima luna indrazneste sa manance salata de beuf seara? Ei bine are noaptea, toata noaptea, arsuri. Dar ce arsuri!!! Ma pot intrece chiar cu un dragon. De fapt cred ca orice dragon ar fi invidios...
Stomacul meu este in flacari. De fapt ele, arsurile, sunt prezente aproape tot timpul in ultima luna dar nu la asa intensitate. De exemplu se mai poate si dormi cu ele in cea mai mare parte a timpului, cu conditia sa adorm la o ora decenta. De preferinta dupa 0:00. Eh, cazul de fata este diferit. Laptele, care s-a si terminat intre timp, s-a dovedit ineficient. Eu cum ma asez la orizontala parlesc tot in jur (o fi doar senzatie optica? Se poate.). Sunt la a doua trezire in nici doua ore si mananc mere. Tocmai l-am terminat pe primul si merg sa iau altul. Ia sa vedem. Poate, doar poate, astea sunt mai eficiente. Immmm, dar ce pofta am de niste cozonac de la mama! Vreaaaau!!!

Merry Christmas, everyone!!!

5 comentarii:

  1. Eu pot sa iti ofer doar placinta cu dovleac scumpo :)
    Vrei?
    Si mai am banane. poate, poate,,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Sakura,
    Problema mea e ca nu pot sa mai mamanc nimic in ultima perioada fara pardalnicele arsuri. Eu am si cozonac de la mama si alte bunatati si ma uit cu jind la ele. Sa mananc?!! Sa nu mananc?!! Dar fructe, da, nu refuz. Sunt singurele, alaturi de lapte, care nu au efecte adverse. Deci niste fructe? De sarbatori? Cand toata lumea mananca sarmale, salata de beuf, friputri, tot felul de prajituri si alte bunatati de nici nu mai stiu sa le enumer? Mmmmmmmm, merge... Se poate si mai rau, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima ta postare "Tired with all these.." imi apare in lista de lecturi dar nu apare pe blogul tau...
    cum se poate asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai se poate pentru ca a aparut dintr-o greseala. Era linkul unei melodii pe care o mai ascult eu cand mi se pare ca nu imi mai vad corabiile la suprafata sub titlul respectivului sonet al lui Shakespeare (66 parca). Nu trebuia postata. Cand am vazut eroarea, am sters. Nu m-am gandit ca o sa se "vada" si in alte parti, ea, postarea, fiind stearsa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ea trimitemi si mie linkul cu respectiva melodie ... cu corabiile :)) pe email.
    il gasesti la profilul meu. - daca nu vrei s-o vada toti ;)

    RăspundețiȘtergere