Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

luni, 12 decembrie 2011

Am nevoie....

  -De o ora (macar) de liniste pe zi. O prefer dimineata, sa beau o cafea in liniste...oops, nu (prea) mai beau cafea... dar schimb cu ceai, fara sa aud de n ori mami, mami, mami, fara tras de pantaloni, fara plansete, fara asezari/ridicari/asezari pe parchet (ca nu mai pot si incep sa respir mai ceva ca o locomotiva).

   -De sot, macar seara, acasa, la o ora rezonabila, nu dupa 20:00. Nu doar o saptamana si atat, numa' sa-mi dau seama ce bine e si apoi gata. Este bine si o saptamana caci la ce copil mofturos/plangaret/nemultumit am avut (circumstante atenuante - o noapte de febra si mai multe zile cu privirea plouata) nu stiu cum o scoteam la capat eu insami fiind "relativ racita", dar eu vreau mai mult. Tot timpul daca se poate. Hai fie, cu mici exceptii, dar mici...

    -De o idee de cadou pentru colegul de camera (ala permanent, nu cel de imprumut pe care nu stiu cum voi reusi sa il expediez in dormitorul propriu), pentru luna viitoare cand va avea... cati ani?... 36? Cred ca da. De preferinta ceva de comandat pe net caci la toata burta mea plus copil de carat nu ma vad batand magazinele in cautare de...idei. Eu stiu ca ii voi darui inca un copil dar in ultima vreme am fost atat de lipsiti de timp si asa pe fuga incat simt nevoia sa il rasfat cu ceva frumos, surprinzator si foarte special. Ce sa fie? Ce sa fie?

   -De un nume pentru copilul care vine tot luna viitoare. Sper sa nu se grabeasca pentru ca va ramane fara nume!!!! Sugestii???

   -De hainute calcate (macar le-am spalat) pentru acelasi membru al familiei asteptat in ianuarie (cel fara nume). Eu am avut o tentativa dar cand sa le mai fac? Du tipa imediat ce vede ca ocupatia mea e alta decat tinut masinute in mana, sau asezarea tractoarelor pe deal (adica pe pernele tarate pe jos tot de el), sau in cazuri de nemultumire si disconfort, pusul "lemnelor" in remorca (mamica are mai multa dexteritate dacat baietelul), sau, in cazuri de nemultumire si disconfort, tinutul/plimbatul in brate prin casa dupa comanda lui.
Se ofera cineva?

   -De "bocceluta" (bagajul) necesar la nastere. De o luna fac liste, listute si alte hartiute cu ce imi trebuie fara a se concretiza nimic. Ieri am fost la ultima mare 'sedinta' de shopping din anul asta, cu o astfel de listuta si m-am intors cu trei din multele lucruri trecute acolo. De ce? Pai la Real cel fara de egal era nu stiu ce centru de joaca pentru copii. Si ce daca Du e mai mititel? El a vrut sa se joace! Si s-a jucat... si s-a jucat... pana a vrut sa manance si mamica a uitat sa ia si o lingurita pe langa mancare (e si ea insarcinata, de...) si a trebuit sa scurtam sedinta. Si cum cumparaturile pentru casa erau gata, cele personale au fost amanate. Pe perioada nedeterminata ca eu nu ma mai vad la volan cu o burta de opt luni iar domnul nu stiu cand o fi disponibil.

   -De cineva sa mearga la epilat in locul meu. No coment.

   -De ceva mai multi bani de investit in ingrijirea personala. Imi doresc un unt de shea, un rimel super-super pe care nu l-am gasit inca dar il caut, niste schimbari prin garderoba de care nu m-am mai ocupat serios dupa nastere, chiar si pe la incaltaminte (desi acolo stau binisor), vreau si un ulei de argan si mai vreau si un parfum nou (ce daca am atatea?).

   -De setul asta de scutece.
Il vreau!!!

   -De mai mult timp petrecut cu domnul inimii mele. Este partea pe care am inceput sa o resimt din ce in ce mai tare. Suntem asa de prinsi cu cresterea copilului, cu nasterea ce urmeaza, cu casa inca neterminata, cu serviciul (unii din noi) ca nu mai avem timp sa fim noi, asa cum eram odata.

  -Sa nu ma sara Mosul cumva. Mosule, stii ca am fost cuminte, da? Si ca "merit" sa vii! Si ca nu ai cum sa nu vii, ca eu te astept sa vii cu sacul plin. Nu stiu exact ce as vrea sa contina dar te descurci tu. Am incredere in tine!


Nu in ultimul rand am nevoie de curaj. De mult curaj caci cu cat se apropie mai mult un anumit eveniment cu atat se pare ca ma paraseste curajul. Nu vreau in spital... nu vreau sa il las pe Du fara mamica... nu mai vreau analize, taieturi, vorbe urate, spagi... Vreau sa il aduca barza pe celalalt micut. Sa vinaaaaa barzaaaaaaaaaaaaaaaa!

Si mai am nevoie acu'-acu' de o ciocolata. Cu muuuulta cacao. Si o carte buna pentru insomniile nocturne. Aaa, si ceva care sa imi calmeze durerile de bazin, care, norocul meu ca nu sunt zilnice.
Doar atat. Poate mai adaug mai tarziu.

5 comentarii:

  1. Uite. eu ma duc si iti fac o ciocolata. buuuna. cu multa cacao.
    la restu nu ma bag :) eu nu calc deloc

    In barza nu mai cred dar poate ca ti-ar place sa nasti acasa :)

    La colegul de camera ;) vrei ceva handmade? sau?
    eu caut pe net de 2 zile ceva ptr al meu si cred ca am gasit. iti spun doar daca promiti ca nu te apuci de calcat :))

    Ce va fi copilul tau? Fata sau baiat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciocolata de casa? Vreau! Vreau! Vreaau!!!
    As promite fara nici o ezitare ca nu ma pun pe calcat, dar pe cine sa "pacalesc"? Eu am calcat cel putin pana a implinit Du un an toate hainutele.
    Ca si cadou m-a parasit inspiratia de tot, Nu am nici o idee ce sa fie. Dar vreau ceva frumos si sa fie si macar un pic-pic-pic util ca, de, asta e omul:)))
    Copilul se pare ca va fi tot baiat contrar asteptarilor. Dar m-am obisnuit cu ideea ca nu am cui sa ii fac codite, cui sa ii cumpar sandale lila cu alb si rochite si sarafane... Ar mai trebui doar sa gasesc un nume... De baiat.
    Si acum am o pofta sau chiar mai multe de o ciocolata de casa.... Miam!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sakura, gata promit. Este cineva care se va ocupa de calcat. Deci care este secretul? Ce minunatie ai gasit? Nu ma tine mult in suspans ca mor de curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuzeee. ca te tin atat. n-am mai avut acces la internet :(
    iata la ce m-am gandit
    http://www.infocost.ro/jocuri-poker-si-diverse/1413-joc-sah-cu-piese-si-tabla-de-joc-din-sticla-xl.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru link. Sa vedem, sa vedem, sa vedem.... Poate iese ceva.

    RăspundețiȘtergere