Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

marți, 10 septembrie 2013

What can be wrong?

Imi este frig desi nu ar trebui. Mainile mi-au inghetat tastatura, picioarele au inghetat papucii. Imi vine sa infofolesc si copiii, noroc cu copilul vorbitor care imi spune ca ii este cald si vrea sa il las in tricou.
Am stari de ameteala si pierdere de echilibru. Parerile au inceput sa curga:
-bea si tu cate o cafea.
-beau doua cani.
-aaa, pai nu e bine. Bei prea multa.

-e tensiunea prea mica. Bea cate o gura de vin. 

-du-te si fa niste analize.
-bun. Cand ar trebui sa gasesc timp (daca as fi dispusa sa le fac. Si nu sunt :D)?

Eu beau in continuare doua cani de cafea. Una de dimineata si una pe la 1, dupa ce adorm copiii. M-am gandit sa renunt la una din ele dar nu pot. Imi place prea mult :)
Consortul ma pune seara sa beau macar o gura de vin.
Incerc sa adorm la ore mai cuminti, desi nu stiu daca mi-e mai bine asa, fara timp pentru "relaxare" dupa adormitul copiilor.
Ma suplimentez cu catina si miere.
Si astept sa treaca. Intr-o saptamana nu se prea noteaza imbunatatiri. Doar nu ma mai legan precum codrul. O fi de rau?

5 comentarii:

  1. Exact asa simptome am si eu din cand in cand, presupunerea mea e ca atunci cand ma inghesuie oboseala mai rau. Remedii? La fel, niscai plante intaritoare si incerc sa dorm mai mult (a se nota ca vorbim de un singur copil, deci imi inchipui greu cum e cu doi)... M-au amuzat cele doua cani de cafea, tot asa le beau si eu, una dimineata, una la pranz, cand simt ca am nevoie de ceva bun si cald. Si mie mi-e urat de analize si de doftori "clasici"...

    A trecut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioana, draga, ce sa zic? Ma simt ceva mai bine. Nu mai ametesc si deja stau mai bine la capitolul energie. Si eu mai am stari din astea doar ca acum au tinut mai mult si ma ingrijoreaza cei 10 ani in care junk-urile au fost leit-motivul vietii mele. Apoi eu toata viata am avut tensiunea si glicemia sub limitele generale, deci ma mai "pierd" din cand in cand pentru cateva secunde :))
      Cred ca a ajutat mult si somnul. M-am bucurat de cateva nopti cu doua, maxim trei intreruperi :D in 10 ore de somn (Doamne, de cand nu am mai dormit atat!).
      He, he! Acum imi termin a doua cana de cafea! Si cat de buna e :))

      Ștergere
  2. Exact asa simptome am si eu din cand in cand, presupunerea mea e ca atunci cand ma inghesuie oboseala mai rau. Remedii? La fel, niscai plante intaritoare si incerc sa dorm mai mult (a se nota ca vorbim de un singur copil, deci imi inchipui greu cum e cu doi)... M-au amuzat cele doua cani de cafea, tot asa le beau si eu, una dimineata, una la pranz, cand simt ca am nevoie de ceva bun si cald. Si mie mi-e urat de analize si de doftori "clasici"...

    A trecut?

    RăspundețiȘtergere
  3. So... nu stiu de ce m-a "luat" de doua ori, sorry!

    RăspundețiȘtergere