Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

miercuri, 25 septembrie 2013

3, de la Du+2, de la Robert=32???

Copiii sunt usor raciti si greu indispusi. Nu e timp nici de mancat, dar de sarbatorit? Asa ca nu am sarbatorit in nici un fel. Si apoi Consortul a atins pragul casei la 19:56 si a fost asaltat de bolnavii familiei, deci cand sa sarbatorim?
Cadouri am primit de-a lungul intregului an. Familia personala m-a sustinut financiar si emotional de cate ori am avut mari nevoi. Barbatul, asemenea. De la el totusi parca as mai vrea ceva: un pic mai multa rabdare. Da, stiu cat e de stresant sa muncesti multe ore si apoi sa trebuiasca sa mai muncesti si acasa, cu cei doi copii pe langa tine, doar ca micutii nu au nici o vina pentru asta! Timp pentru noi doi nu mai cer :D, doar rabdare cu copiii :)
Asta nu inseamna ca daca nu am asteptat nu am primit :)). Cu atat mai surprinzatoare intrucat nu erau asteptate :) si m-am bucurat de fiecare ca un copil. M-a bucurat fiecare felicitare primita pe telefon sau Facebook, fiecare gand bun primit de la persoane dragi, "reale" sau "virtuale". M-am bucurat de ziua mea, poate asa cum nu m-am mai bucurat de ani de zile!

2 comentarii: