Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

miercuri, 27 martie 2013

ZorileStore, din nou!

De data aceasta cauta ambasador printre bloggeri, campanie in care se dau spre testare ce va place de pe pagina de aici. Eu am testat deja papucii, care sunt inca in stare impecabila si pe care ii voi purta cu drag si vara ce sper sa nu ii calce pe urme primaverii :)).
Asa ca eu avand papuci am vrut sa dau dovada, odata-n viata, de altruism si sa il pun pe consortul din dotare la testat. Ghinion! Nu am gasit nimic pentru cei 25-26 cm pe care se sprijina :), asa ca tot pentru mine si doar pentru mine a "trebuit" sa aleg.
Si am ales. Greu, dar am reusit pana la urma. Initial am vrut iar papuci dar apoi mi-au cazut ochii pe acesti pantofi, model ce lipseste cu desavarsire din garderoba mea, unde se gasesc tocuri, platforme si o singura pereche de adidasi + papucii sus amintiti. Si uneori (tot mai des de cand sunt posesoare de doi copii mici) simt lipsa unor astfel de pantofi comozi. Si am vazut ca inca mai sunt disponibili cu marimea 37!!!
Au concurat cu acesti papuci si cat pe ce sa fie batuti!
Mai doreste cineva?

4 comentarii:

  1. Esti tare amuzanta. E clar ca tu ai vrut! dar nu s-a putut..!
    E tentanta oferta , dar la mine chiar nu se potriveste incaltamintea pe neprobate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mah! Poti fi tu mai putin egoista (ca mineeeee!!!) si il pui pe sot la testat :)). Aaaaa? Ce zici? Nici asa nu merge?

      Ștergere
    2. Nu merge.
      El e si mai capricios ca mine :)

      Ștergere
    3. E clar. La voi sa se gandeasca lumea de doua ori inainte de a se risca cu vreun cadou ce presupune obiecte de incaltat! :))

      Ștergere