Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Boba Montenegro. Sau care va place!



Nu o sa vorbesc despre cat de indicata, frumoasa sau necesara este purtarea copiilor. Sunt atatea articole pe tema aceasta incat se pot afla la un click tot atatea sau chiar mai multe informatii decat cele care m-au determinat pe mine sa fac fata cu brio atacurilor, sa imi ascult instinctele, sa imi ascult copiii atunci cand au nevoie sa fie tinuti in brate. Nici macar problemele oaselor bazinului nu m-au oprit.
Nici despre sistemele de purtare nu vreau sa aprofundez. Iarasi sunt atatea articole faine si la obiect ca pana si eu, cu cele doua maini stangi (aaa, sunt utilizatoare de mana stanga, in general???) am fost convinsa ca pot sa ma descurc cu un wrap. Si sunt atatea fete faine, specialiste in Babywearing, la care se poate apela!!! Deci cine vrea sa poarte va gasi si sistemul care sa i se potriveasca cel mai bine.

Idealul meu de carrieri l-am gasit in postarea asta (si am inteles ca intre timp s-au mai adaugat). Asa ma prinde o invidie :D de cate ori imi arunc cate un ochi! Simt ca i-as vrea si eu pe toti! Ca doar unul-doi nu imi mai ajung!
Dar, daca sunt norocoasa (si in general nu sunt), fetele de la kiddy au pus la bataie un Boba Carrier. Eu nu m-am putut decide intre eleganta celui din fotografie, Montenegro, si veselia celui Kangaroo asa ca pe cel de-al doilea l-am mentionat pe Facebook.
Asa ca draga domnule Random, daca vrei ca razboiul dintre noi doi sa ia sfarsit, fa-mi, te rog, placerea si alege-ma pe mine, da? Nu stiu cu care sa zic. In seara asta il prefer pe asta negru asa cum astazi, mai devreme, eram sigura ca il vreau pe celalalt. Ei, vezi? Te las si pe tine sa alegi ceva.

5 comentarii:

  1. :)) ce simpatica ai fost! Multumim! Asa, pune-l pe random sa aleaga intre cele doua, daca tu nu poti :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il pun desi sunt sigura ca nu vrea :)). Oare o accepta mita?!?
      Insa tot imi place sa particip :D. Nah, daca faceti concursuri irezistibile...

      Ștergere
  2. Adica nu te poti abtine ;D
    Asa, asa, trage cu rugaciuni catre domnul random,,, :))
    ca la concursul asta particip si eu :P

    deci daca ai intrat in tratative cu nenea random te astept si la mine la concurs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput rugaciunile inaintea ta. Se pune? :)
      Bine draga mea, dar ce sa fac? Du si Robert sunt anti-bijuterii. O, nu ca nu le-ar place! Le vor ei! Si daca totusi, dupa lungi si obositoare explicatii Du renunta la pretentii apoi cu Robert nu reusesc sa ajung la nici un consens.
      Dar ce tot spun eu aici?...Ca iar ajung la Random... Si inca nu stiu cum sa il mituiesc. A, ba da! Am o idee. Ia pune-o tu pe fetita cea mica si cu creturi sa ii zambeasca. Poate se lasa impresionat.
      Ei? Ce zici? Hai ca vin repede, repede sa ma inscriu.

      Ștergere