Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

joi, 7 noiembrie 2013

Dimineti cu doi copii

Ma trezesc la 6:30 doua brate si un zambet larg lipit de obrazul meu. Apar deasupra mea cei mai luminosi ochi si o voce ragusita imi sopteste: Mami, iate! Suge putin, asa, in joaca. Doar n-au trecut 30 de minute de la ultimul supt! Ne jucam in pat inca vreo 10 minute cand Du ne anunta ca s-a trezit deschizand intai gura si abia apoi ochii, mereu pentru a pune una din cele doua intrabari: Unde e tati? sau Imi dai si mie ceva sa mananc? Ii raspund dupa caz: La serviciu. sau Sigur dragul meu! Hai la bucatarie!
Pe drum (doar avem casa mare!!! :D) isi exprima dorintele (avantajul copilului vorbitor): Vreau ou cu miere! Spumez un galbenus de ou cu o lingurita de miere si trei boabe de zahar. Il pun pe masa si ii las sa manance si eu imi vad de ale mele: cafeaua e pe locul urmator. Tarziu, cand aud rasete din ce in ce mai suspecte imi arunc ochii spre ei: Du, zarind probabil ceva probleme de scalp la Robert, ii imprastiase in cap vreo doua lingurite de ou. Hmmmmm! Sterg, adun, spal, pun cafea.
Dorinta nr 2: Maaaaami! Vreau si eu suc! Sunt ascultatoare, nah, am de ales? Curat o lamaie si o arunc in blender, mai arunc si o jumatate de banana + o lingura de miere, pasez, umplu cu apa si amestec. Copiii se distreaza si ei cum pot: Du imprastie niste hartie in itmp ce Robert.... Robert arunca pumni de pamant din ghiveciul portocalului. Haaaa! Matur, adun, nu mai am putere sa si spal.... Lasam asa.
Se solicita iesitul afara. Mai trag usor de timp cat sa apuc si eu doua guri de cafea. O idee nu tocmai buna caci cea mai mare parte ajunge din gura mea pe diverse mobile nefiind inspirata sa inchid urechile in fata perlelor aruncate de Du inspre Robert.

To do list:
-mutat bautul cafelei in perioade fara copii de fata. Nu am decat o astfel de perioada incarcata oricum cu o cana iar eu am nevoie de minim doua? Nu-i nimic. Mutam cana nr 2 noaptea, intre doua alaptari. Noi sa vrem ca solutii se gasesc...

Afara: -Mamiiii, prinde mingea! Ah, vezi daca nu ai prins-o? Te-a lovit in cap :)))! 
-Maaaaami, vino sa aduni frunzele ca le-am imprastiat iar. Aduna-le tu si hai sa ne batem cu ele.
-Pun eu lemne in centrala! Nu! Lasa ca pot eu......
-Auuuu! Mami, ia uite! M-am intepat. Panseaza-maaaaaaa
-Ia uite! Am dat fasolea lu' bunica pe jos. Adun-o tu!
................

PS: am uitat de poza :D

2 comentarii: