Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

luni, 17 iunie 2013

Du si numerele

Nu am insistat niciodata cu cifrele. Am specificat cand a fost cazul ca avem doua maini, doi ochi, o gura etc, insa atunci cand Du intreaba. A vrut sa stie cate trepte are scara noastra. Le-am numarat impreuna . Si exemplele pot continua. Nimic stresant, nici o remarca de genul esti mare si nu stii numerele macar pana la 10. Stie ca el are 3 ani, ca Robert e mai mic si are 1 an si 5 luni, ba chiar si pe noi ne-a intrebat ce varsta avem dar nu stiu sa fi retinut.
Astazi mancam cirese direct de la sursa din gradina personala. Du imi cere o cireasa. Ii dau. Imi mai cere una si inca una punctand de fiecare data : sa imi dai doar una, mami. Ii dau asa cum vrea. De ce sa ne certam inutil cand e atat de simplu sa ii ascult dorinta? Doar ca o data am gresit si am rupt un ciorchine mic pe care am ales sa i-l dau asa, caci el e tare nerabdator si daca il pun sa astepte putin se supara. A luat ciorchinele, s-a uitat la el si mi-a zis: De ce mi-ai dat mai multe mami? Eu am zis una si tu mi-ai dat trei!
Si trei erau...

A progresat mult in ultima vreme. De teama sa nu ii ia Robert din cariocile lavabile Crayola le face numaratoarea zilnica :). Tot la fel numara figurina dupa figurina: 1,2, 3, 5...

2 comentarii:

  1. Buna,
    Ajutati o studenta cu licenta. Daca aveti varsta intre 16 ani - 27 ani si dorinta de a face un bine, completati un chestionar. Nu aveti de trecut numele sau nr. de telefon, dar se doreste sinceritate, deoarece multe raspunsuri date de participanti nu aveau logica (se contraziceau) si drept urmare s-au anulat.
    Daca nu va incadrati la varsta si doriti sa o ajutati, preluati articolul pe blogul dvs. de pe blogul Coltisor de Rai
    Pentru oricare din variante sau ambele, ca recunostinta link-ul de blog al dvs. va fi afisat in acest blog timp de 3 luni.
    La finalul chestionarului exista un buton cu Trimite, cand se apasa pe el se inregistreaza rezultatele.
    Chestionar de completat
    Va multumim din suflet pentru timpul acordat, bunavointa si ajutor!
    Vilhelm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare tare rau dar varsta mea nu se incadreaza. M-am uitat peste chestionar si mi-ar fi placut sa il completez. Am anuntat insa pe blog. Va doresc multa bafta!

      Ștergere